Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Θέλουμε & μπορούμε να παρέχουμε άριστο αποτέλεσμα στο ρεκτιφιέ μηχανών!

Η εταιρεία μας ιδρύθηκε και λειτουργεί από το 1979!

Το Φεβρουάριο του 1979 οκτώ πολύπειροι τεχνίτες, φίλοι και συνάδελφοι μεταξύ τους, μεγαλωμένοι στα ρεκτιφιέ από μικρά παιδιά, με μεράκι και όραμα για τη δουλειά τους, ιδρύουν τη Γ. ΜΠΙΡΜΠΑΣ – Χ. ΦΛΩΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. Έκτοτε, παρακολουθώντας τις εξελίξεις στη χώρα μας και προνοώντας για τις ανάγκες του κλάδου, εκσυγχρονιζόμαστε και επενδύουμε σε καινοτόμες ιδέες με σύγχρονη για την εποχή τεχνολογία.

Στις 28/06/1989 μετατρέπουμε τη νομική μορφή μας σε εταιρεία περιορισμένης ευθύνης, με το διακριτικό τίτλο “ΡΕΚΤΙΦΙΕ SPECIAL Ε.Π.Ε.”.

Στοχεύοντας από το ξεκίνημα της εταιρείας μας στη διαρκή εξέλιξή της, αλλά και στην ποιότητα της εργασίας μας, κατορθώσαμε, με επίμονες προσπάθειες και με τη βοήθεια των συνεργατών μας, να την αναδείξουμε σε κορυφαία επιχείρηση του κλάδου!

Στο Ρεκτιφιέ Special Ε.Π.Ε πραγματοποιούμε συνεχείς αναβαθμίσεις των τεχνικών μας γνώσεων, μέσα από ενημερώσεις/τεχνικά σεμινάρια/επισκέψεις σε ρεκτιφιέ ξένων χωρών κ.λπ.

Συνεχίζουμε, μέχρι σήμερα, να ανανεώνουμε το μηχανολογικό εξοπλισμό μας, προσθέτοντας μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας

Διαθέτουμε διπλή σειρά μηχανημάτων (2 ρεκτιφιέ στροφάλων, 2 ρεκτιφιέ κυλίνδρων, 2 ρεκτιφιέ επιφανειών, 2 τόρνους κ.λπ.), επιτυγχάνοντας έτσι την άμεση επεξεργασία των προς επισκευή κινητήρων & εξαρτημάτων και την παράδοση αυτών χωρίς καμία καθυστέρηση.

Σήμερα δρομολογούμε, εκ νέου, ενέργειες και εκσυγχρονιστικές κινήσεις-επενδύσεις που μας γεμίζουν αισιοδοξία για το μέλλον της εταιρείας μας!

Στο Ρεκτιφιέ Special Ε.Π.Ε, δραστηριοποιούμαστε κατά κύριο λόγο:

  1. Στην ανακατασκευή (ρεκτιφιέ) κινητήρων εσωτερικής καύσης και των εξαρτημάτων τους.
  2. Στο εμπόριο ανταλλακτικών και εξαρτημάτων για κινητήρες εσωτερικής καύσης.
  3. Στο εμπόριο ανακατασκευασμένων κινητήρων.

Η εξυπηρέτηση των πελατών είναι κύρια προτεραιότητά μας!

Βρισκόμαστε σε διαρκή επαγρύπνηση, παρακολουθώντας την τεχνολογική εξέλιξη του κλάδου μας.

Ενημερωνόμαστε, συνεχώς, για τη βελτίωση των χρησιμοποιούμενων ανταλλακτικών κινητήρων από τους μεγαλύτερους οίκους. Διατηρούμε διαρκή συνεργασία με τους κατασκευαστές ανταλλακτικών και έχουμε συνεχή ενημέρωση από εξειδικευμένους μηχανολόγους και υπευθύνους των σχετικών εργοστασίων του κλάδου μας.

Με την πολυετή λειτουργία μας έχουμε αποκτήσει επιπλέον εξειδίκευση σε κινητήρες φορτηγών οχημάτων, μηχανημάτων δομικών έργων και σκαφών θαλάσσης (Mercedes, MTU, Volvo, Caterpillar, Liebherr, Scania, Daewoo, Yanmar κ.ά.)

Τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας μας

Ισολογισμός 2008 →
Ισολογισμός 2009 →
Ισολογισμός 2010 →
Ισολογισμός 2011 →
Ισολογισμός 2012 →
Ισολογισμός 2013 →
Ισολογισμός 2014 →
Ισολογισμός 2015 →
Ισολογισμός 2016 →
Ισολογισμός 2017 →
Ισολογισμός 2018 →
Ισολογισμός 2019 →
Ισολογισμός 2020 →
Ισολογισμός 2021 →
Ισολογισμός 2022 →

Επικοινωνήστε με το Ρεκτιφιέ Special Ε.Π.Ε.

Εμπιστευθείτε την πολύχρονη πείρα & την υψηλή τεχνογνωσία μας!

Επικοινωνία